هزاران تن از مردم عراق در اعتراض به استقرار نیروهای نظامی ترکیه در نزدیکی شهر موصل، تظاهرات کردهاند.
به گزارش خبرگزاری السومریه، شهروندان عراق روز جمعه با تجمع در میدان التحریر بغداد، حضور نظامیان ترکیه در خاک کشورشان را به شدت محکوم کردند.
آنها این اقدام دولت آنکارا را «ناقض حق حاکمیت عراق» دانستند و خروج فوری سربازان ترکیه از خاک این کشور را خواستار شدند.
معترضان همچنین در میدان الحبوبیِ شهر ناصریه، واقع در حدود 320 کیلومتری جنوب شرق بغداد، گردهم آمدند و از حیدر العبادی، نخست وزیر و خالد العبیدی، وزیر دفاع درخواست کردند در قبال «تجاوز» ترکیه «موضعی قاطع» اتخاذ کنند.

صدها عراقی نیز در شهر الدیوانیه، واقع در حدود 180 کیلومتری جنوب بغداد، مداخله نظامی ترکیه در کشورشان را محکوم کردند و از دولت عراق خواستند فاروق کایماکچی، سفیر ترکیه در این کشور را اخراج و هر گونه روابط با آنکارا را قطع کند.
در شهر بصره نیز معترضان با سوزاندن پرچم ترکیه، اعتراض خود را نسبت به حضور سربازان ترک در کشورشان نشان دادند.
ارتش ترکیه چهارم دسامبر، 150 نظامی مجهز خود را با پشتیبانی دست کم 20 تانک به حومه شهر موصل واقع در استان نینوای عراق اعزام کرده است.
دولت عراق ضمن محکوم کردن تجاوز نظامی ترکیه، این اقدام را بدون هماهنگی دانسته و آن را نقض تمامیت ارضی خود اعلام کرده است.