News   /   آمريکا

ویدئو: تظاهرات سراسری علیه ترامپ در دومین شب متوالی؛ پرچم امریکا به آتش کشیده شد

تظاهرات علیه دونالد ترامپ در واشنگتن، 20 آبان 1395 (عکس از رویترز)

معترضان امریکایی، شامگاه پنجشنبه در دومین شب متوالی در اعتراض به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا در سراسر این کشور تظاهرات کردند و آدمک‌های ترامپ و پرچم امریکا را به آتش کشیدند.

در ایالت کالیفرنیا، صدها دانش‌آموز دبیرستانی و دانشجویان، پنج‌شنبه در کلاس درس حاضر نشدند و به دیگر معترضان در شهرهای لس‌آنجلس و سان‌فرانسیسکو پیوستند.

گزارش‌ها حاکی است پلیس ده‌ها تن از معترضان را در این دو شهر بزرگ امریکا بازداشت کرده است. تظاهرات مشابهی نیز در مینیاپولیس، نیویورک، واشنگتن دی‌سی و تگزاس برگزار شده است.

(ویدئوی تظاهرات علیه دونالد ترامپ در مقابل برج و هتل بین‌المللی ترامپ در واشنگتن دی‌سی را در زیر ببینید، 20 آبان 1395)

شماری از معترضان هم پنجشنبه، هم‌زمان با اولین دیدار باراک اوباما، رئیس‌جمهور امریکا با دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب در کاخ سفید، تظاهراتی را از مقابل کاخ سفید آغاز و تا مقابل هتل بین‌المللی ترامپ راهپیمایی کردند.

معترضان که پلاکاردهایی علیه نژادپرستی در دست داشتند فریاد می‌زدند و شعارهایی علیه ترامپ سر دادند. تظاهرات‌کنندگان خشمگین در نیویورک پرچم امریکا را به آتش کشیدند.

لیلی مورتون، دانش‌آموز 17 ساله که از مدرسۀ «جورج تاون دی» در واشنگتن دی‌سی به معترضان پیوسته است، گفت: «این نسل سزاوار بهتر از دونالد ترامپ است.»

وی افزود: «لازم است به رنگین‌پوستان، زنان، دختران و هر کس دیگری که از پیروزی ترامپ متأثر می‌شود، کمک کنیم.»

روز چهارشنبه نیز، ده‌ها هزار معترض ازجمله دانش آموزان مدرسه و دانشجویان در شهرهای بزرگ امریکا ازجمله در نیویورک، لس‌آنجلس و اوکلند تظاهرات کردند.

معترضان شعارهای انتخاباتی بحث‌برانگیزی که ترامپ در مورد مهاجران ثبت‌نشده، مسلمانان و گروه‌های دیگر گفته بود را بار دیگر محکوم کردند. تظاهرات‌کنندگان خشمگین در اعتراضات سراسری امریکا همچنین آدمک‌های ترامپ را به آتش کشیدند.

تظاهرات علیه دونالد ترامپ در شهر اوکلند امریکا، 19 آبان 1395 (عکس از خبرگزاری فرانسه)

باوجوداینکه نظرسنجی‌ها از پیروزی هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا حکایت داشت، ترامپ با پیروزی خود حیرت همگان را برانگیخت و به گفتۀ تحلیلگران، امریکا را در مسیری جدید اما نامعلوم قرار داد.

ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود نیز با اظهارات توهین آمیزش علیه اقلیت‌ها در امریکا، طرح ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا و همچنین ساخت دیواری بلند در امتداد مرز مکزیک، اعتراضات بسیاری را برانگیخت.

این اظهارات ترامپ علاوه بر اعتراض مسلمانان، رنگین‌پوستان و گروه‌های حقوق بشری، صدای هم‌حزبی‌های وی را نیز درآورد. شماری از سران حزب جمهوری‌خواه امریکا گفته بودند این اظهارات، تفرقه‌انگیز و برخلاف ارزش‌های امریکایی است.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی‌وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku