News   /   ايران

«هیوندای 10 کشتی به ایران می‌فروشد»

تصویر آرشیوی از کشتی‌های شرکت هیوندای در کرۀ جنوبی

گزارش‌ها حاکی است شرکت صنایع سنگین هیوندای، بزرگ‌ترین شرکت کشتی‌سازی کرۀ جنوبی، به دنبال عقد قرارداد فروش ۱۰ کشتی به ایران است.

به گزارش پایگاه خبری هرالد کرۀ جنوبی، ارزش این قرارداد ۶۵۰ میلیون دلار است.

این 10 کشتی شامل ۴ کشتی کانتینری ۱۴ هزار و ۴۰۰ تنی و ۶ تانکر ۵۰ هزار تنی است. قرار است کشتی‌های ساخته‌شده در سه ماه سوم سال ۲۰۱۸ میلادی به ایران تحویل داده شوند.

در همین حال، خبرگزاری یونهاپ کرۀ جنوبی گزارش داد مقام‌های شرکت هیوندای دراین‌باره محتاطانه اظهارنظر کرده‌اند.

یکی از مقام‌های این شرکت که نامش فاش نشد، گفت: «ما در حال رایزنی (با طرف ایرانی برای این قراردادِ احتمالی) هستیم اما هنوز تصمیمی دراین‌باره گرفته نشده است.»

بر همین اساس، اگر این قرارداد به امضای طرفین برسد، ایران برای اولین بار بعد از توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های غرب، با یک شرکت کشتی‌ساز خارجی وارد معامله می‌شود.

این شرکت بزرگ‌ترین شرکت کشتیرانی ایران و بیست‌ودومین شرکت کشتیرانی در سطح جهان است.

ایران به دنبال خرید کشتی‌های جدید به‌منظور مدیریت افزایش حجم محموله‌های تجاری خود به نقاط مختلف دنیا است.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که 158 فروند کشتی در اختیار دارد، جزو شرکت‌هایی است که به خاطر برنامۀ هسته‌ای ایران تحریم شده بود.

تهران همچنین به دنبال افزایش ظرفیت ناوگان نفت‌کش‌های خود است، چرا که قصد دارد تولیدات نفت خام خود را به 4 میلیون بشکه در روز، یعنی به سطح پیش از تحریم‌ها، برساند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی‌وی فارسی» بلامانع است.

 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku