News   /   گوناگون   /   تلگرام

ویدئو: گران‌ترین تاکوی مکزیک با طعم طلا

تاکو از غذاهای سنتی مکزیک است.

در مکزیک از یک غذای سنتی به نام تاکو با روکش طلا رونمایی شده است.

این تاکو که گران‌ترین تاکوی مکزیک است، در رستوران هتل مجلل ولاس لس‌کابو در شهر سن‌لوکاس در جنوب مکزیک پخته و سرو شده است.

گران‌ترین تاکوی مکزیک روکشی از جنس طلا دارد و خوان آلکالا، سرآشپز معروف مکزیکی، آن را پخته است.

مهمانان این هتل شنبه حدود 25 هزار دلار (23 هزار یورو) پرداخت کردند تا طعم این تاکوی گران‌بها را بچشند.

تاکوی طلایی از گوشت گوساله، خرچنگ، خاویار، پنیر، سس سالسا و ورقه‌های طلا تشکیل شده است.

با اینکه قیمت این تاکو بسیاری را شگفت‌زده کرده، اما آلکالا گفت این غذا ارزش چنین قیمتی را دارد، چراکه از بهترین مواد غذایی در مکزیک و اروپا پخته شده است.

مشتریان برای سفارش این تاکو باید دست‌کم یک‌شب در یکی از سوئیت‌های بسیار لوکس این هتل که مخصوص مقام‌های بلندپایه است اقامت کرده و حدود 12 هزار دلار به‌عنوان بیعانه پرداخت می‌کردند.

تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نانِ پخته شده از آرد ذرت یا گندم (به نام تورتیا) تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌توان مواد متنوعی از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر قرار داد.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی‌وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku