ماراتن فلسطینی‌ها در سرزمین‌های اشغالی برای اعلام همبستگی با مسجد الاقصی

تصویر شیخ رائد صلاح رهبر جنبش اسلامی در سرزمین‌های اشغالی در صف نخست ماراتن (خبرگزاری صفا)

دهها فلسطینی ساکن در سرزمین‌های اشغالی یک ماراتن پیاده روی تحت عنوان «الاقصی مسئولیت من است» را از شهر حیفا در سرزمین‌های اشغالی به سمت مسجد الاقصی آغاز کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صفا، شرکت کنندگان در این ماراتن که روز شنبه (19 اردیبهشت) به دعوت جنبش اسلامی آغاز شده، قرار است از شهرهای ام فحم، طیره و ابو غوش که در سرزمین‌های اشغالی واقع شده عبور کنند و روز پنج شنبه آینده به مسجد الاقصی در قدس اشغالی برسند.

شعار ماراتن فلسطینی‌ها در سرزمین‌های اشغالی

شیخ رائد صلاح رهبر جنبش اسلامی که در این ماراتن حضور دارد گفت، این ماراتن برای بازگو کردن تعدی‌هایی که مسجد الاقصی، از جانب رژيم اسرائیل با آن روبروست، برگزار شده است. شیخ صلاح افزود با برگزاری این ماراتن در صدد هستیم تا به رژیم اسرائیل اعلام کنیم تمام تلاش‌های آن برای اشغال مسجد الاقصی بی فایده است و فلسطینی‌ها از جان خود سپری برای حمایت آن خواهند ساخت.

وی افزود تصمیم رژیم اسرائیل در ممانعت ازحرکت خودروهایی که با بنر یا عکس مسجد الاقصی به سوی قدس اشغالی حرکت می‌کنند، نمی‌تواند مانعی برای رسیدن فلسطینی‌ها به این مکان مقدس شود.

وی تصریح کرد، فلسطینی‌ها می‌توانند با پای پیاده عازم مسجد الاقصی در قدس اشغالی شوند.

«سندباد طه» هماهنگ کننده این کمپین گفت این ماراتن با شعار «الاقصی مسئولیت من است» آغاز شده است و شرکت کنندگان مسافت 200 کیلومتری را در مدت 6 روز طی خواهند کرد.

ع ع/م ر/م ح 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku