گروه تروریستی وابسته به طالبان با انتشار ویدیویی از انجام حمله های بیشتر علیه دانشگاه ها و مراکز آموزشی پاکستان خبر داد.
در ویدیویی که از سوی گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان امروز( جمعه) منتشر شد و آن در اظهارات خلیفه عمر منصور نشان داده می شود، ضمن اعلام انجام حمله های بیشترعلیه مراکز آموزشی پاکستان را «شیرخوارگاه» نامید که بر خلاف فرامین الهی بنا شده است.
این گروه وابسته به القاعده خود را عامل حمله و بمب گذاری چهارشنبه گذشته در دانشگاه باچاخان در شهر چارسده معرفی کرده است. در حمله به این دانشگاه که در نزدیکی شهر پیشاور قرار دارد دست کم 25 نفر کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند.
این حمله تداعی گر حمله سال 2014 تروریست ها به مدرسه نظامی در نزدیکی پیشاور شد که در ان حمله دستکم 150 نفر کشته شدند که 144 نفر آنها کودک بودند.مسئولیت این حمله را نیز تحریک انصاف بعهده گرفته بود.

در این پیام ویدیویی منصور می گوید:«تحریک انصاف به دانشگاه ها حمله می کند بدلیل اینکه آنجا مکان هایی هستند که از آن وکلا، نظامیان و نمایندگان پارلمان بیرون می آیند و همه آنها با خدا دشمنی دارند.»
وی در این ویدئو ادامه می دهد:«بجای هدف قرار دادن سربازان، ما شیرخوارگاههایی را هدف قرار می دهیم که این افراد پرورش می دهند.» منصور افزود:« ما حمله به مراکز آموزشی را ادامه می دهیم، بدلیل اینکه آنها نهادهایی هستند که درآن مرتدها پرورش می یابند و ما این نهاد را از بین می بریم.»
وی پس از حمله سال 2014 یه مدرسه نظامی پیشاور ویدئویی مشابه منتشر کرده بود.